Chef MarCom

Alingsås
Ansök senast 2019-11-30

Till vårt huvudkontor i Alingsås söker vi nu en chef för enheten MarCom!


Arbetsuppgifter och kvalifikationer

I rollen som chef MarCom har du det övergripande ansvaret för Bevegos marknadsföringsinsatser. På enheten finns det, förutom dig, 2 anställda som arbetar med trycksaksproduktion, digital media, web-produktion och e-handel.

Som chef MarCom ansvarar du för marknadsplanen och sätter strategier för detta arbete. Du håller också i arbetet med vårt lojalitetsprogram gentemot kunder och har det övergripande ansvaret för eHandel, mässor och externa events. I arbetet med information håller du i grafisk profil, informationen på intranät, i sociala medier och kundtidning. Detta och andra uppgifter som faller inom området ligger på ditt ansvar och i samverkan med bland annat våra affärsområdeschefer utvecklar och för du bolagets marknadsföring framåt. Du har eget budgetansvar för verksamhetsområdet och är direkt underställd VD.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och ansvar, gärna i en liknande bransch. Vi tror att du har en eftergymnasial utbildning inom marknadsföring med minst två års erfarenhet som chef inom området. Du har ett stort intresse för affären och ett driv och en nyfikenhet för nya sätt att kommunicera. Du är en driven person som har förmågan att driva projekt samtidigt som du är entusiasmerande och kan motivera dina medarbetare.

Känner du igen dig i beskrivningen? Skicka din ansökan så snart som möjligt, urval sker löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta VD Peter Hamberg på 08-564 35 228.


Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Peter Hamberg

peter.hamberg@bevego.se

08-56435228

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Chef MarCom
Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
010
010
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %