Produktansvarig AO Teknisk isolering

Alingsås
Ansök senast 2020-08-23

Nu söker vi en produktansvarig för affärsområde Teknisk isolering till vårt huvudkontor!

Vi fortsätter att växa och behöver utöka vår organisation


Arbetsuppgifter

Som Produktansvarig erbjuds du en självständig och utvecklande roll inom affärsområdet där ansvarsområdet kommer omfatta hela sortimentet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att ansvara för att upprätthålla ett aktuellt artikelregister i bolagets affärssystem, att vara både säljorganisation och kunder behjälpliga med teknisk information. Du kommer även ha kontakt med leverantörer och se till att produktportföljen är uppdaterad utifrån såväl kundbehov som trender på marknaden. Vidare har du koll på att rätt kvalitet och funktion upprätthålls inom området.  


Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande erfarenhet. Du har troligen tidigare erfarenhet av liknande arbete. Har du dessutom jobbat inom branschen och har kunskaper inom isolering sedan tidigare är det ett stort plus.

Du trivs i mötet med andra människor och är tydligt orienterad till service och försöker hitta lösningar där andra kanske ser problem. Du är en person som vill engagera dig i bolagets, och affärsområdets framgång och aktivt bidra till en positiv utveckling. Du har en egen ”motor” och gillar när det är mycket på gång. Att vara självgående, flexibel samt mål- och resultatinriktad är därför viktiga personliga förmågor för tjänsten.

Du har en väl utvecklad analytisk förmåga och gillar att jobba med både interna och externa kontakter. Du är kommunikativ och har förmågan att samarbeta. Vi tror dessutom att du är prestigelös, noggrann och drivs av viljan att förbättra och förenkla arbetsuppgifter. Du trivs med ett högt tempo och gillar att hjälpa andra i organisationen.

Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och engelska i såväl tal som skrift. Krav för tjänsten är även goda kunskaper i excel och affärssystem samt att du innehar B-körkort.

Du är direkt underställd affärsområdeschef och placering är på vårt huvudkontor i Alingsås, alternativt på filialen i Bäckebol, Göteborg.

Övrigt

Ansök snarast, då urvalet sker löpande.

Upplysningar lämnas av Affärsområdeschef Michael Hjoberg, på telefon: 0730 68 42 38

Kontaktperson

Michael Hjoberg

michael.hjoberg@bevego.se

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
010
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
    Filerna får inte överstiga 10 MB
    Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
    Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

     

    5 %