Lagermedarbetare, Helsingborg

Helsingborg
Ansök senast: 2022-05-25

Lagermedarbetare sökes till vår filial i Helsingborg. Har du tidigare erfarenhet från lager och innehar truckkort? Är du en strukturerad person som trivs med att jobba i ett varierande arbetstempo tillsammans härliga kollegor? Då har vi rollen för dig!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett fantastiskt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter

 • Lastning/lossning av gods
 • Plocka/kvittera utleveranser
 • Beställa transporter
 • Plocka upp/rapportera in inleveranser
 • Arbeta med Bevegos rutiner
 • Hålla ordning och reda och städat i lager/gård

Kvalifikationer

Du som söker har fullgjord gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Du har tidigare erfarenhet från att arbeta i en lagermiljö med liknanden arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet från branschen är detta meriterande, truckkort är ett krav för tjänsten.

Dig som vi söker har goda fysiska förutsättningar och trivs med att arbeta med kroppen, du är strukturerad och metodisk i ditt sätt att arbeta samt tar ansvar för dina uppgifter. Flexibilitet och förmågan att kunna växla arbetsuppgifter snabbt är en av dina styrkor tillsammans med att du är duktig på att samarbeta med andra och ser dig själv som en bra lagspelare.

Du har en hög arbetsmoral och trivs i ett varierande arbetstempo, för att lyckas i rollen behöver du även besitta en god servicekänsla och en bra social kompetens. Arbetet kräver att du är duktig på att förstå svenska i och med att våra säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner med mera enbart finns på svenska.

Övrigt

Befattningen är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Upplysningar lämnas av Platschef Peter Bengtsson, på mail: peter.bengtsson@bevego.se

Kontaktperson

Peter Bengtsson

peter.bengtsson@bevego.se

042-38 89 31

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %