Kundmottagare Helsingborg

Helsingborg
Ansök senast: 2022-11-14

Kundmottagare sökes till vår filial i Helsingborg. Har du tidigare erfarenhet från butik? Är du en strukturerad person som trivs i mötet med andra människor samt brinner för service och försäljning? Då har vi rollen för dig!

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har 4 produktionsenheter och 33 försäljningsfilialer i landet, från Luleå i norr till Malmö i söder och är totalt cirka 440 anställda. Nu söker vi efter dig som vill vara en del av ett fantastiskt team och inneha en viktig roll i filialens fortsatta framgång.

Arbetsuppgifter

 • Betjäning av hämtkunder i butik
 • Plocka/kvittera utleveranser och boka frakter
 • Plocka upp/rapportera in inleveranser
 • Arbeta med Bevegos rutiner
 • Hålla ordning och reda i butik

Kvalifikationer

Vi söker efter dig som har gymnasieutbildning och har tidigare erfarenhet av försäljning/butiksarbete; om den är från branschen ser vi det som ett stort plus. Truckkort är meriterande men inget krav.

Du är en person som brinner för service och trivs i mötet med andra människor, du ser ofta lösningar där andra ser problem och har en god förmåga att skapa- och bibehålla relationer. Hög social kompetens och väldigt god samarbetsförmåga är egenskaper som gör att du kommer lyckas i denna befattning. Du ser dig själv som en positiv person som har nära till skratt och sprider energi omkring dig, hög arbetsmoral och flexibilitet är andra egenskaper som du besitter. Arbetet kräver att du är duktig på att uttrycka dig på svenska och gärna engelska.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning på 6 månader. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Befattningen kan komma att tillsättas innan annonstiden gått ut.

Upplysningar lämnas av Platschef Peter Bengtsson, på mail: peter.bengtsson@bevego.se

Kontaktperson

Peter Bengtsson

peter.bengtsson@bevego.se

042-38 89 31

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Klicka här för att ladda upp din dokumenten
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 50 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %