Bevego Landvetter söker produktionsmedarbetare

Landvetter
Ansök senast: 2022-07-25

Bevego är ett av Sveriges ledande grossist- och handelsföretag inom byggplåt, ventilation & teknisk isolering. Vi har filialer på närmare 40 platser i landet, från Luleå i norr till Malmö i Söder. Sedan maj 2020 finns vi även i Landvetter i en helt nybyggd anläggning!

Anläggningen i Landvetter omfattar cirka 10 500 kvm yta där vi idag har ett 20-tal personer anställda. Lokalerna är optimerade för våra ändamål och har toppmoderna produktionsytor, konferensrum, lunchrum, fräscha omklädningsrum mm.

Inom Bevego arbetar vi ständigt med att anpassa och utveckla våra affärer och verksamheter. På anläggningen i Landvetter samordnar vi såväl tillverkning som lagerhållning och distribution. Önskar du veta mer om oss på Bevego är du välkommen att gå in på vår hemsida; www.bevego.se 

Bevego Landvetter fortsätter att växa och vi ser ett framtida behov av fler medarbetare inom vår produktion. Har du tidigare arbetat som produktionsmedarbetare, maskinoperatör eller motsvarande? Är du en noggrann person med hög arbetsmoral som trivs i en tillverkande verkstadsmiljö? Då har vi rollen för dig!

Arbetsuppgifter

 • Bearbeta metall-, plåt- och arbetsstycken till detaljer som ingår i Bevegos produktion
 • Programmera och bereda maskiner för plåthantering
 • Hantera de styrsystem som kontrollerar maskinernas aktivitet
 • Säkerställa att utfört arbete sker med fokus på hög kvalitet
 • Lasta, sortera och sammanställa gods
 • Genomföra daglig tillsyn vid användning av maskiner
 • Aktivt medverka i arbetet med produktionsförbättringar
 • Hålla ordning och reda och städat på lager/gård

Dig vi söker

Som person är du praktiskt lagd och trivs med att jobba efter mål och mätbara tal. Du känner dig hemma i en producerande verksamhet och är engagerad i ditt arbete. Struktur och noggrannhet är något som du värderar högt och du tar ansvar för dina uppgifter. En av dina många styrkor är att du kan arbeta i ett högt tempo med bibehållen kvalité.

Du har också en god samarbetsförmåga och ser dig själv som en lagspelare. Du är en nyfiken och frågvis person som vill lära dig nya saker och utvecklas i ditt arbete. Hög arbetsmoral, uppriktighet och punktlighet samt ett inre driv är också egenskaper som gör att du kommer lyckas i denna roll.

Arbetet kräver att du är duktig på att förstå svenska i och med att våra säkerhetsföreskrifter och arbetsrutiner endast finns på svenska.

Det är önskvärt att du som söker har tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt verkstadsmiljö. Har du dessutom jobbat inom ventilationsbranschen eller plåtslageri tidigare är det ett stort plus. Truckkort är meriterande men inget krav.

Övrigt

Vi önskar att du bifogar ett cv och personligt brev med information om vilka erfarenheter du har, som stämmer överens med det vi söker. Ange även i din ansökan hur snabbt kan vara tillgänglig, vi kan få in stora ordrar och behöver då snabbt stärka upp med ny personal.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Bevego värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Eventuella frågor eller funderingar besvaras av platschef Richard Schwartz via mailadress; richard.schwartz@bevego.se

Kontaktperson

Richard Schwartz

Richard.Schwartz@bevego.se

0322-671462

Tack för din ansökan! Ansökan misslyckades, vänligen försök igen Ansök snabbt och enkelt

Var god ange ditt förnamn.
Var god ange ditt efternamn.
Var god ange en giltig e-post.
Var god ange ditt telefonnummer.
Släpp din bild här eller klicka
Var god ange en motivering.
010
Var god ange ett svar.
Var god ange ett svar.
Släpp dina dokument här eller klicka
Var god bifoga minst ett (max fem) dokument (ex CV, brev, betyg)
  Filerna får inte överstiga 10 MB
  Skicka dokumenten i PDF- eller Word-format.
  Vänligen bekräfta att du läst vår policy.

   

  5 %